New in #5 - Beauty UK, Revlon, LA Girl...

28. svi 2017.

Pozdrav ljepotice, danas odlučih predstaviti vam nekoliko noviteta koji su se našli kod mene. Dojmove već skupljam, tako da uskoro možete očekivati i nove recenzije. ☺


Počet ću od lakova za nokte, koji se ruku na srce, rijetko nađu u mojim postovima. Razlog tome je što obično rotiram par nijansi i nemam neku veliku potrebu,  a ni vremena detaljno se time baviti. Na slici možete vidjeti Essence Glamaxy i Gel nadlakove te Maybelline-ovu Color Show 254 nijansu koja je prediiivna! Lakove sam kupila zato jer je djevojka kod koje sam planirala ići na umjetne nokte bila prebukirana. Moju izvedbu s ovim trojcem mogli ste već vidjeti na Instagramu. 


Hello Beauty spužvica je ponovljena kupovina, pa mislim da nema ni smisla govoriti dojmove. O LA Girl korektoru sam tamo u počecima bloganja pisala recenziju, a nedavno sam s Beauty Jointa naručila nijansu Toast za konturiranje. Revlon Colorstay je već odavno moj najdraži drogerijski tekući puder, a nijansa 180 sand beige je rezultat matchinga pod umjetnim svjetlima. 


Ako ste mogli primijetiti, počela sam se ludo hvatati za taj nude trend, pa sam tako uzela Essenceov lip liner u nijansi In the nude i Catrice Ultimate Color ruž u nijansi 380 Nude-Tastic, koji su divna kombinacija za moj ton kože, jer s njima ne izgledam kao da sam se upravo ustala iz mrtvih. Tu su se našli i Essence naljepnice za nokte koje su bile na sniženju i koje sam kombinirala s prethodno spomenutim lakovima.


S obzirom na to da sam završila s malo tamnijom nijansom Revlonovog Colorstaya, uzela sam najsvjetliju nijansu 110 ivory kako bi mogla miješati nijanse, ali i dalje nisam zadovoljna, s obzirom na to da mi koža vrata i dekoltea vuče na topli žućkasti podton,  a obje nijanse su više hladnijeg podtona. Usput sam kupila i stari favorit – Essence Liquid Ink vodootporni tuš za oči i CV hidratantnu masku za lice koja je bila na sniženju.


Na Instagramu ste također mogli vidjeti da sam početkom mjeseca imala rođendan, a neki od poklona su bili i moja voljena Balea umivalica u velikom pakiranju, Labello Lip Butter od kokosa i Baleina krema za ruke koja božanstveno miriše!


Za potrebe šminkanja jedne krizmanice (fotke prije i poslije na Instagramu) uzela sam Beauty UK paletu za obrve i Ebelin čistač kistova, a sebe sam počastila hvaljenim Beauty UK velvet matte lip creamom u nijansi No.5 Wham Bam Thank You Jam. Moram priznati da mi se na usnama nijansa toliko i ne sviđa, ali ju kombiniram s crvenom olovkom za usne, i s tom kombinacijom sam oduševljena.


U Danijel cosmeticsu sam htjela uzeti parcijalne Andrea trepavice koje sam vidjela na njihovom webshopu, ali kako ih nisam uspjela naći u trgovini, uzela sam ova dva para u broju 53. Savršene su dužine za moje oči, nisu prenapadne, kada ih stavim, ostatak makeupa na očima se lijepo vidi, jednostavno se stavljaju i imaju tanku trakicu. Sve u svemu, mislim da sam pronašla novog favorita!


Max Factor 2000 calorie vodootporna maskara, i L'Orealov set Superstar maskare i tuša za oči su također bili rođendanski pokloni. O tušu ćete već sljedeći tjedan čitati recenziju, tako da stay tuned. 


Sanex dezić sam ugrabila na sniženju, i iskreno nisam se mogla odlučiti koji bi bio efikasan, a čini mi se da sam čula samo pozitivne stvari o tom brendu. Aveo gel za tuširanje miriše po Pina Coladi i čista je perverzija! Voljela bi pronaći parfem ovakvog mirisa. I da, nisam mogla vjerovati da košta svega 7kn. 


Sve u svemu, našlo se tu lijepih stvarčica, neke isprobavam, neke čekaju red, a o nekima već sažimam dojmove. Pišite mi u komentarima što ste vi zadnje kupovali i što bi trebala isprobati?! 

With love, Ana ♡

4 komentara

  1. Spuzvica me zanima -bila sam par puta u bipi i nikako uhvatit rozu (jesu li i ostale nijanse iste?). Cistac kistova uvijek kazem kako cu kupiti i zaboravim pa prljave kistove slazem u kutiju i uhvati me panika kad je vrijeme pranja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, ja ostale nijanse nisam ni vidjela, tako da uvijek uzimam rozu verziju. :D a za čistač kistova sam i ja dugo vremena totalno zaboravila i zanemarila, dok mi nije stvarno zatrebao... nisam ni bila svjesna koliko mi znači! :)

      Izbriši
  2. Da imaju ih u zutoj,zelenoj,narancastoj i mislim ljubicastoj boji....ugl cekam rozu :)

    OdgovoriIzbriši

Shine Of Beauty