Anastasia Beverly Hills - Dipbrow Pomade (Soft Brown)

5. stu 2017.

Pozdrav ljepotice, unatoč mnogim recenzijama i hvalospjevima oko Anastasia Beverly Hills proizvoda općenito, odlučila sam i ja napisati svoje dojmove oko poznate Dipbrow pomade za obrve. 

Hello beauties, although there's a ton of reviews about Anastasia Beverly Hills products, I decided to tell you my opinion and impressions about famous Dipbrow pomade. 



Dakle, pomada dolazi u klasičnoj staklenoj teglici s plastičnim poklopcem spakirana u crnoj mat kutijici. Na kutiji možete pronaći sve podatke o proizvodu, kao i listu sastojaka za sve nijanse. Pomada sadrži 4g/0.14 oz proizvoda, nije testirana na životinjama i veganski je proizvod. Preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja, ali iz vlastitog iskustva znam da ovakve proizvode možete koristiti i puno duže, ukoliko proizvod ne promijeni miris i teksturu. Trenutna cijena ove pomade na Cult Beauty stranici je 19 funti (oko 160kn). Doduše, čini mi se da sam ja svoj primjerak platila nekoliko funti manje. 


Kao što znamo, ABH proizvodi su valjda pokrenuli pravu revoluciju s popunjavanjem obrva i smatraju se vodećim brendom u tom pogledu. Moram priznati da su zaista pazili na svaki detalj. Od fonta na teglici, kutijice, pa do sastojaka i općih podataka o proizvodu, sve je vrlo lijepo i kvalitetno izrađeno. Na kutijici dobijete popis sastojaka za sve nijanse pomade, jer se određene nijanse razlikuju. Navode kako je ova pomada vodootporne, mat teksture. Nijansa koju sam ja uzela je Soft Brown. Inače, ukoliko niste znali, (a nažalost mnoge djevojke danas to ne znaju!) nijanse obrva se usklađuju s bojom kose. ABH je izbacila fotografije uz opis boja kose, kako bi vam olakšali odabir. Na LINKU možete pronaći tu fotku.


Također, primijetila sam da je ova pomada proizvedena u Kini. Pretpostavljam da je to zbog pakiranja, kao što se i sam Essence tako izjasnio (na moju objavu na Facebooku). Ipak, imam i neke druge proizvode koji su u sličnom high-end rangu i nisu proizvedeni u Kini, tako da smatram da se to ipak moglo izbjeći. 


Nijansa Soft Brown je srednje/svjetlija smeđa nijansa toplog podtona. Ono što mi se posebno sviđa je to što taj topli podton ne vuče na narančasto i nije toliko jako primjetan. Sama pomada je izrazito kremasta i doslovno klizi po koži. Ja je koristim u kombinaciji s Essence-ovim kosim kistićem i bez problema mogu izvući linije bilo koje debljine. Također, jako je pigmentirana, tako da vam je potrebna jako mala količina i lagani pokreti rukom. Ne gruda se, ne nakuplja na dlačicama i stvarno je laka za korištenje. 


Istina je da je ovo u potpunosti mat tekstura, ali smatram da je djelomično vodootporna. Pitate se kako to? Naime, ovo je proizvod koji će apsolutno preživjeti vaš radni dan, neće se rastopiti niti razliti na kiši ili u dodiru s vodom. Meni se jednom dogodilo i tuširanje s njim na licu i ništa se nije nigdje pomaknulo. Ali, s obzirom na to da je ovo formula s kojom imate vremena raditi, nekako imam osjećaj da se ne setira (u potpunosti) do kraja. Što znači da, ako slučajno prođete prstima po obrvama (posebno na mjestima gdje nemate dlačica) obrisat ćete većinu pomade.  


Jedina zamjerka koju mogu naći ovom proizvodu je to što je s njom, baš zbog njene kremaste, a pigmentirane teksture, teško postići jednostavniji prirodni izgled obrva. U roku od nekoliko pokreta možete završiti s instagramskim obrvama. Istina je da ja nisam neki ekspert za popunjavanje obrva i to je oduvijek bio dio šminkanja čiji mi se izgled rijetko kad svidi, ali smatram da je za nas koji ipak imamo nekakve postojane obrve, ovaj proizvod možda malo teži za korištenje za svakodnevne prilike. Ispravite me u komentarima ako griješim.

Swatch (Soft Brown)
Sve u svemu, mislim da je razlika na fotki ispod poprilično vidljiva. Nijansa se jako lijepo slaže s mojom bojom kose. Zbog umjetnog svjetla se možda čini dosta topla, ali uživo to nije toliko izraženo, posebno kada ih dodatno setiram Essence-ovom gel maskarom za obrve. Također, ispod možete vidjeti najprirodniji izgled koji sam mogla postići s pomadom. Bez obzira na sve, meni se proizvod jako sviđa i znam da ću ga moći koristiti još jako dugo, tako da smatram da je cijena apsolutno opravdana. 

Before & after
Pišite mi u komentarima jeste li koristili što od ABH? Kako vi popunjavate obrve i što mislite o trendu teško popunjenih crnih obrva? Ja jedino znam da oduvijek muku mučim sa svojima! Ako imate kakve preporuke obavezno mi ih pišite/linkajte u komentarima! 😉


With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Jooj, ja i obrve... nikako nisam zadovoljna njima.
    Ne ide mi popunjavanje bas nesto..
    Zasad sam na olovkama za obrve. Iako imam i maskaru za obrve, sjenilo, te Farmasi i Avon "pomadu".
    Al nekako mi najlakse s olovkom popuniti ih..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, dijelimo istu muku! haha :D Ja sam probala s olovkama i nekako mi ih je teško koristiti, imam osjećaj da previše vremena gubim i namučim se skroz.. sjenila opet ne volim jer nisu dugotrajna..

      Izbriši

Shine Of Beauty