Empties #7

12. stu 2017.

Pozdrav ljepotice, dugo vam nisam pokazivala koje proizvode sam nedavno potrošila, najviše iz razloga jer nisam tijekom ljeta mogla čuvati praznu ambalažu i vući ju za sobom, kad ionako imam previše stvari. #studenstkiživot 😃 Sad kad se nakupila hrpica proizvoda, odlučila sam da je vrijeme da vam pokažem što mi se to svidjelo, što bi ponovno kupila, a što ne. 



Fa Magic Oil gel za tuširanje sam dobila u nekom poklon setu, i da budem iskrena, nisam puno očekivala od njega. Na kraju sam ostala oduševljena koliko lijepo miriše i ostavlja kožu mekanom i hidratiziranom. Miris se neko vrijeme zadržava na vašoj koži. Koliko mi se svidio govori i činjenica da sam ga nakon fotkanja iskapila do kraja. 😀 Baleino ulje za skidanje šminke sam već spominjala na fejsu, proizvod koji dosta dobro skida šminku, u dodiru s vodom dobije bjelkastu boju i skida vodootporne maskare bez problema. Dobar proizvod, ali nisam sigurna da odgovara mojoj mješovitoj do masnoj koži sklonoj prištićima. O Rihanninom Rebl fleur parfemu sam vam pisala i na blogu (LINK), a možete vidjeti da sam ga potrošila do zadnje kapljice. Jako dobar parfem, nije prenapadan i dugo traje na koži. Mislim da bi bio odličan poklon za one koji vole nešto jače mirise. Svakako ga isprobajte u drogerijama!


Olea krema za ruke je moja najdraža krema za ruke ikad! Košta 10kn u Konzumu, ima predivnu kremastu strukturu, nije masna, fantastično hidratizira ruke i ostavlja kožu mekom. Ne znam zašto još uvijek nisam napisala post o njoj, ali to svakako planiram ispraviti uskoro. Alverde ulje divlje ruže sam uzela jer su ga mnogi hvalili na sve strane. Isprobala sam ga na licu i nisam bila uopće zadovoljna. Nije hidratiziralo moju kožu i povrh svega, imam osjećaj kao da je samo stajalo na površini kože. Zato mi je neko vrijeme stajalo sa strane, dok ga nedavno nisam počela koristiti za skidanje vodootporne maskare, što odlično odradi. Trenutno brojimo kapljice do opraštanja. Nivea Care krema za lice mi je bila odlična! Ima lijepu nemasnu teksturu, solidno hidratizira kožu i koristim je dva puta dnevno, ujutro i navečer. Novo pakiranje ove kreme sam već kupila. 😉


Fing'rs ljepilo za umjetne trepavice imam već više od godinu dana, možda čak i dvije. Jako jeftino, a drži trepke na mjestu cijelu večer. Kupovinu uskoro planiram ponoviti. Catrice korektor je postao učestali gost u mojim postovima o novitetima i potrošenim proizvodima, jer ga stalno koristim i jako ga volim. Obavezno isprobajte, ako već niste. Pisala sam o njemu i recenziju koju možete pročitati na LINKU. Essence XXXL Nude sjajilo za usne imam već dugo vremena, dosta sam ga koristila, što možete vidjeti i po pakiranju, jer mi se crni nastavak odlijepio na čepu. Solidan proizvod za te novce, nije ljepljiv, doda malo boje usnama i sjaja, odličan za svakodnevnu šminku, ali nije naročito dugotrajan. Promijenio je miris, tako da se opraštamo. 


Avon SuperSHOCK gel eyeliner u nijansi Shimmering Sapphire je divni plavi eyeliner sa šljokicama. Nisam ga puno koristila, jer se osušio i jednostavno više nije upotrebljiv, teško je raditi s njime. Kad sam ga kupila bio je jako kremast i dao se lijepo nadograditi, a nekad sam ga znala koristiti i kao podlogu drugim sjenilima. Essence Ultra strong lak za učvršćivanje noktiju sam uzela kao zamjenu za Eveline-ov 8u1, međutim, nisam ga uspjela potrošiti do kraja jer se osušio, i imam osjećaj da mi nije bio dobar kao Eveline-ov. Carmex balzam za usne u teglici sam jako voljela. Odličan proizvod za suhe i ispucale usne. Kad se nanese ostavlja onaj osjećaj "peckanja" kao u proizvoda za povećanje usana. Planiram ga ponovno kupiti kad potrošim pakiranje Labella koje trenutno koristim.

I eto, došli smo do kraja hrpice praznih ambalaža. Pišite mi u komentarima jeste vi koristili neki od ovih proizvoda i kako su vam se svidjeli! 🙂

With love, Ana ♡

Broj komentara: 5

  1. Imam isti problem s Avonovim kremastim sjenilima : na početku su odlična, mekana i pigmentirana. No, stvarno se brzo posuše i više nisu upotrebljiva. Šteta :/ PS odličan post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Čini se da onda nije do mog primjerka, već do same formule.

      Izbriši
  2. I ja sam koristila ovu Nivea kremu i odlicna je. Bas je volim , takodje i Carmex jako volim, odlicno neguje i oporavlja usne. Jedino sto mi se ne svidja je njegov miris. Pretplatila sam se na tvoj blog kako bih bila u toku ubuduce, nadam se da ces pogledati moj :)

    oazalepote.blogspot.rs

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nemam problema s mentolastim mirisom Carmexa, čak mi i godi. :)

      Izbriši

Shine Of Beauty